Arofanatics Fish Talk Forums  

Go Back   Arofanatics Fish Talk Forums > Arowana Forum > Tank set-ups, Filtration & Water Management > Articles, Resources & FAQs

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-11-2008, 06:07 PM   #71
Flightec
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up

[QUOTE=KawaiiBoy;6125152]Thanks guys for the compliments and upzzz!

Quote:
Originally Posted by Cayden View Post

Cement mix with hardener and water until desired viscosity then just paint using paint brush. Big paint brush for wider surfaces and smaller ones for gaps that the big one cant reach.



Yup. Can take up quite an amount of space depending on the design. But I think it is space well invested especially for Tangans keepers. Some fishes also utilize the rocky background and it makes them feel safe.
May i know what is the brand of the cement, mixer and hardener? i assume can get all from hardware shop.
  Reply With Quote
Old 07-11-2008, 10:23 AM   #72
gtohow
Endangered Dragon
 
gtohow's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 10,646
Default

Quote:
Originally Posted by KawaiiBoy View Post
Decided to share my experience in DIYing aquarium background after seeing that there is quite some interest in it in bro gtohow's thread. This is the final result. Hope more bros will find it useful and indulge in their own background making!
GREAT EFFORT N GOOD JOB..
see ur effort does pay-off..
CONGRATE..
i only trying to sharing info.
but i stop currently since some issues.......
gtohow is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2008, 11:58 AM   #73
Pikapig
Dragon
 
Pikapig's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,601
Default

I got a question, how much watt is your moonlight running at?? its rather a good idea for one of my rack to have a moonlight when the room lightings are off...

chim..and wats the length of the tubes? likely a less than 1 ft size?
Pikapig is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2008, 02:55 PM   #74
KawaiiBoy
Dragon
 
KawaiiBoy's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 513
Default

[QUOTE=Flightec;6293896]
Quote:
Originally Posted by KawaiiBoy View Post
Thanks guys for the compliments and upzzz!



May i know what is the brand of the cement, mixer and hardener? i assume can get all from hardware shop.
I will have to ask my father, because he got them for me. Should be able to get from hardware shop, if not can try some Defu Lane shops. Those that sell stuff that contractors use.

Quote:
Originally Posted by gtohow View Post
GREAT EFFORT N GOOD JOB..
see ur effort does pay-off..
CONGRATE..
i only trying to sharing info.
but i stop currently since some issues.......
How come? I saw your thread and see that we can get people to get interested in DIY background then I open my thread one...

Quote:
Originally Posted by Pikapig View Post
I got a question, how much watt is your moonlight running at?? its rather a good idea for one of my rack to have a moonlight when the room lightings are off...

chim..and wats the length of the tubes? likely a less than 1 ft size?
Ei... I only know it runs on 12V. The tubes never say run at how many watts. Actually this one is used in those modified clear acrylic computer casings one. And the tube is around 1ft. I think they do sell shorter tubes or you can use one tube only also can.
KawaiiBoy is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2008, 02:55 PM   #75
redsox
Arofanatic
 
redsox's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 155
Default

[QUOTE=KawaiiBoy;6293825]Here you go bro. Finally charged up my camera batts to take some pics of the simple DIY moonlighting.
QUOTE]

Thanks for the pics! Will get one from SLS soon.
redsox is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2008, 03:19 PM   #76
Pikapig
Dragon
 
Pikapig's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,601
Default

[QUOTE=KawaiiBoy;6299329]
Quote:
Originally Posted by Flightec View Post


Ei... I only know it runs on 12V. The tubes never say run at how many watts. Actually this one is used in those modified clear acrylic computer casings one. And the tube is around 1ft. I think they do sell shorter tubes or you can use one tube only also can.
U got to teach me how to do the dc ac thing liao...how to get it to become a switch if im going to do one.....
Pikapig is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2008, 05:41 PM   #77
KawaiiBoy
Dragon
 
KawaiiBoy's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 513
Default

[QUOTE=Pikapig;6299399]
Quote:
Originally Posted by KawaiiBoy View Post

U got to teach me how to do the dc ac thing liao...how to get it to become a switch if im going to do one.....
Haha. Aiyah no problem. Small case. Let me know if you wana do loh.
KawaiiBoy is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2008, 10:57 PM   #78
KawaiiBoy
Dragon
 
KawaiiBoy's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 513
Default

My new 2ft tank setup showcase.

http://www.arofanatics.com/forums/sh...=1#post6402934
KawaiiBoy is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2008, 11:56 PM   #79
arofrank79
Senior Dragon
 
arofrank79's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 4,813
Default

bro..
really spend a lot of ur time ar..
but it's worth while..
very nice indeed...
arofrank79 is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2008, 12:59 AM   #80
KawaiiBoy
Dragon
 
KawaiiBoy's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 513
Default

Quote:
Originally Posted by arofrank79 View Post
bro..
really spend a lot of ur time ar..
but it's worth while..
very nice indeed...
Haha. Now no money, no job, no girlfriend. Time I have a lot.
KawaiiBoy is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +9. The time now is 12:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2000-2008 Arofanatics.com (Since 30th August 2000)