Arofanatics Fish Talk Forums  

Go Back   Arofanatics Fish Talk Forums > General Aquatic Forums > Planted Tanks & Aquascaping Forum

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 20-04-2007, 11:23 PM   #1
EvolutionZ
Endangered Dragon
 
EvolutionZ's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 8,566
Default Co2 liquid or pellet form?

hi bro and sis...
as my moss are growing rather slow.. i decided to have CO2 in my tank.. but i cant buy those few hundreds CO2 set..
so iwas thinking if there is any co2 in liquid form or like say drop 1 pellet and co2(for plants) can be produce?
or drip a few drops of liquid den co2 can be produced?
thanks!
EvolutionZ is offline   Reply With Quote
Old 21-04-2007, 12:20 AM   #2
GinTonic
Guest
 
Posts: n/a
Default

in thomson, they do sell a CO2 set, i think is electronic type, not a few hundreds
  Reply With Quote
Old 21-04-2007, 12:23 AM   #3
EvolutionZ
Endangered Dragon
 
EvolutionZ's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 8,566
Default

i mean i only looking for liquid form or pellet.. if dun have den i'll do without Co2 =)
EvolutionZ is offline   Reply With Quote
Old 21-04-2007, 12:24 AM   #4
GinTonic
Guest
 
Posts: n/a
Default

pellet forms, yes, got to yishun 618, i bought from there before, but you need to put one tablet a day
  Reply With Quote
Old 21-04-2007, 12:25 AM   #5
EvolutionZ
Endangered Dragon
 
EvolutionZ's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 8,566
Default

the pellet can produce C02 for the moss har?
EvolutionZ is offline   Reply With Quote
Old 21-04-2007, 12:26 AM   #6
GinTonic
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by EvolutionZ View Post
the pellet can produce C02 for the moss har?
it is not pellets, but tablet, looks like your normal panadol, just throw it into the water
  Reply With Quote
Old 21-04-2007, 12:30 AM   #7
EvolutionZ
Endangered Dragon
 
EvolutionZ's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 8,566
Default

ohh... if its cheap and can get from LFS i'll buy those =)
EvolutionZ is offline   Reply With Quote
Old 21-04-2007, 12:32 AM   #8
GinTonic
Guest
 
Posts: n/a
Default

but you need to constantly add into the tank, and how big is your tank anyway, it may not be a table, but at least a few tables.

so cost to cost is not worth it in the long run
  Reply With Quote
Old 21-04-2007, 12:40 AM   #9
EvolutionZ
Endangered Dragon
 
EvolutionZ's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 8,566
Default

my tank 1ft cube..
i wanna get 1 pack try first..
EvolutionZ is offline   Reply With Quote
Old 21-04-2007, 12:42 AM   #10
GinTonic
Guest
 
Posts: n/a
Default

ok, 1 feet cube is ok, but if i were you, i rather invest in a small CO2, there is a lot of difference loh
  Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +9. The time now is 01:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2000-2008 Arofanatics.com (Since 30th August 2000)